avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 718 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Carte funciară - Cadastru, ... Teren 5000 m patrati
Discuție deschisă în Carte funciară - Cadastru, Intabulare şi alte formalităţi funciare

Teren 5000 m patrati

buna ziua. va rog lamuritima si pe mine cu o mica problema . Detin un teren undeva langa a1 si pe acel teren trece pe deasupra o linie de inalta tensiune,iar pe terenul meu exista un stalp ce sustine firele.Intrbarea:pot cere chirie pe acel stalp amplasat in teren la cei de la renel sau al cui o fi?Va multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Chirie teren primarie costi -s costi -s am un teren inchiriat de la primarie ptr.gradinarit. Pe acest teren se mai afla :Un stalp de inalta tensiune si o Statie de distributie a gazului metan pe o ... (vezi toată discuția)
Proprietate privata traversata de linii de inalta tensiune Marius Negut Marius Negut Buna seara. In speta ,pe deasupra proprietatii private X trec linii de inalta tensiune. Proprietarul doreste sa faca o constructie ,dar nu are aceasta ... (vezi toată discuția)