avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... chirie teren primarie
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

chirie teren primarie

am un teren inchiriat de la primarie ptr.gradinarit. Pe acest teren se mai afla :Un stalp de inalta tensiune si o Statie de distributie a gazului metan pe o suprafata de 100 mp. Primaria nu-mi scade aceasta suprafata din chirie.Daca RENEL SI DISTRGAZ platesc si ele chirie pe teren nu inseamna DUBLA IMPUNERE? va multumesc
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 17:54, 23 Decembrie 2010
Masurati terenul si interveniti cu cerere pentru modificarea obiectului contractului: SUPRAFATA
Renel si Distrigaz au statut special (in legea gazelor, de exemplu, se specifica faptul ca are dreptul la folosirea gratuita a terenului pe care trec conductele sau unde sunt amplasate statiile de reducere presiune). Am o vaga banuiala ca dvs. sunteti singurul care platiti chirie pe terenul respectiv. Totusi, trebuie sa platiti chirie pe suprafata folosita efectiv de dvs, nu si pentru Renel sau Distrigaz:)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Speta cu magistrale gaz SarahR SarahR Am o conducta de gaz- magistrala pe terenul meu- fanatie, de pe DN73a. Conducta este la suprafata terenului si ocupa toata latime lu cam 22 m. Terenul nu il ... (vezi toată discuția)
Stalp de inalta tensiune pe proprietatea mea alexandraz alexandraz Buna ziua! Va rog sa ma ajutati! Pe proprietatea mea de la tara exista un stalp de inalta tensiune(ma refer la un stalp care transporta sute de mii de ... (vezi toată discuția)
Un stalp al renel pe terenul meu stelikbl stelikbl Salutare, acum ceva timp am cumparat un teren intravilan care are un stalp de medie tensiune (20,000V) pe el. inainte a fost teren arabil. problema e ca firul ... (vezi toată discuția)