avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Testament - taxa din 1994
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Testament - taxa din 1994

Buna seara.
La nivelul anului 1994, taxa notariala care se achita la intocmirea unui testament, era una fixa indiferent de felul testamentului intocmit sau se calcula in functie de bunurile testate ? Ma refer la taxele percepute de catre fostul Notariat de Stat si daca imi poate spune cineva, care era aceasta in cazul in care era o taxa fixa. Va multumesc
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 22:07, 14 August 2013
Taxele de atunci ca si acum erau taxe fixe in ceea ce priveste atentificarea unui testament, nu este un act evaluabil la data autentificarii. In ceea ce priveste onorariul perceput atunci este greu de spus.....

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Costuri notariale marbostgms marbostgms As dori sa stiu cat sunt taxele notariale pentru intocmirea actelor de dezmembrare a unei locuinte. Multumesc anticipat (vezi toată discuția)
Acte + costuri? carmelalita carmelalita Ce acte sunt necesare si ce costuri implica trecerea unui apartament (approx. 43 mp) de pe numele unui sot, pe numele celuilalt sot? Multumiri. (vezi toată discuția)
Taxe notariale tuilleries tuilleries Buna ziua.Doresc sa inchei un contract de imprumut cu o persoana fizica.la suma de 2000 euro, care este taxa perceputa de notarul public? Va rog sa imi dati ... (vezi toată discuția)