In luna martie a acestui an am fost informata ca exista o plangere penala in numele meu si ca urmare trebuie sa ma prezint la politie pentru audieri. Plangerea penala era pentru santaj si amenintari. Niste aberatii!!! In luna iunie am primit decizia cu NUP.
Acum 2 sapatamani, aceeasi doamna, a depus din nou la politie o plangere penala, de data aceasta pentru santaj si inselaciune.
Precizez ca aceasta doamna are o problema personala cu mine si nu stie cum sa ma atace. Sunt doar aberatii si exagerari!
Pot depune plangere pentru denunt calomnios? Daca da, care sunt consecintele? Multumesc.
Stiti ce ma deranjeaza cel mai mult? Daca cineva doreste sa te sicaneze, merge iute la politie si face o plangere penala pentru niste aberatii. Consecintele: politia pierde timpul, eu pierd timpul, nimeni nu este sancationat... Si acest lucru il face la nesfarsit atata timp cat nu se aplica vre-o sanctiune...Chiar nu exista nici-o posibilitate de a opri aceste demersuri nefondate?
Doar cu o plngere penala pe denunt calomnios poti opri hartuirea. In caz de nup plangere la procurorul ierarhic in 2o de zile apoi in alte 20 te adresezi instantei chiar daca nu raspunde primul procuror. Despagubiri se pot obtine. Dupa instanta, in orice situatie, nu se va mai grabi la sesizari penale.
Santajul
ContSters253672
Buna seara,
am cateva curiozitati pentru ca intalnesc versiuni diferite in ceea ce priveste infractiunea de santaj.
1. Raspunderea penala in cazul ... (vezi toată discuția)
Raspundere penala ???
khalima
as avea o intrebare, va rog, daca se poate ... pt un vecin necajit.
Am un vecin mai in varsta care tot e sacait de alt vecin prin diverse plangeri la politie ... (vezi toată discuția)