Care este procedura pentru radierea unui autoturism vandut(2005) numai cu un proces verbal de mana?!Ce se pote face in acest sens,ca impozitul tot eu platesc!M-am mutat in alt judet,oras. Respectivul cumparator mi-a cerut ragaz pentru radiere si trecerea masinii pe numele lui din lipsa de bani!Intre timp a vandut masina la altcineva.Numai stiu nimic de masina pe unde mai circula,dar ca proprietar tot eu figurez!Ce se poate face pentru a scapa de chinul prostiei care se numeste, incredere??!
Va puteti adresa instantei de judecata in vederea constatarii inexistentei dreptului de proprietate....Acel "proces de mana" constituie inceput de dovada scrisa , care poate fi completata cu martori....
Se poate si fara actele masinii(carte de identitate,talon)?Numai pe baza procesului verbal de vanzare-cumparare demana?
Si care instanta de judecata,unde este inmatriculata masina?
Multumesc
Competenta este judecatoria in a carei raza teritoriala s-a perfectat vanzarea , sau cea in a carei raza teritoriala este situat domiciliul paratului...
Da , un proces poate fi intentat chiar in lipsa acestor acte , intrucat dvs ati instrainat masinii , iar aceasta presupune si remiterea actelor ....
Radieri auto
Remus47
O problema mai veche; mai jos redau intrebarea , raspunsul si urmarile de luna decembrie:
Am facut plangere contraventionala, s-a judecat si s-a amanat cu ... (vezi toată discuția)
Masina vanduta!
bibitu
Buna ziua!Am vandut o Dacia Nova(propietate personala) pe data de 9.02.2010 Am facut contract cumparare-vanzare+radierea+instrainat catre...toate acestea sunt ... (vezi toată discuția)