Stimaţi forumişti,
Va solicit o lămurire în următoarea situaţie:
În litigiul de muncă, în care sunt unul dintre reclamanţi, în contradictoriu cu angajatorul nostru, pentru obţinerea de diferenţe de salarii neplătite, - în termenul de trei ani, de la încetarea raporturilor de muncă, din urma incheierii de contract de muncă pe perioadă nedeterminată, în euro/lună -( contract ascuns de angajator, dar, din care, mai am o copie), - prin concediere individuală, neînsotită de nici o comunicare a Deciziei de concediere, nici de preaviz, - împreună cu alţi salariaţi aflaţi în aceeaşi situaţie, - dupa ce am indicat valoarea salariului individual, brut în euro, pe lună, (este persoană juridică din SUA), am cerut prin acţiune, acestui angajator:
1)plata salariilor individuale, brute, cumulate, în euro, din ziua ulterioară concedierii până la data depunerii acţiunii,
2)plata salariilor individuale, brute, cumulate, în euro, din ziua depunerii acţiunii, până la rămânerea definitivă a hotărârii care se va da în acest proces.
Nu am cerut plata în lei, pentru că întelegerea contractuală, este în euro.
Ce înseamnă indicarea în clar, din formularea instanţei, din încheierea de şedinţă prin care : "s-a pus în vedere reclamanţilor să-şi precizeze cererea de chemare în judecată în sensul de a indica în clar, care este cuantumul exact al sumelor solicitate ca diferenţe de salarii neîncasate"..., motiv pentru care, pricina s-a suspendat în temeiul dispoziţiilor art.155 indice 1 C.proc.civ.
Multumesc.
Despre modalitatea de calcul, exprimată în moneda lei, am reţinut procedura. Vă mulţumesc !
Dar, despre cum trebuiesc considerate adiţionăƒrile lunilor pentru care cer diferenţăƒ de salariu, care este calculul admis de lege :
I.
a) plata diferenţelor de salarii individuale, brute, cumulate, în euro, (la valoarea în lei) din ziua ulterioară concedierii abuzive, pînă la data depunerii acţiunii, cumulată cu
b) plata diferenţelor de salarii individuale, brute, cumulate, în euro, (la valoarea în lei) din ziua depunerii acţiunii, până la rămânerea definitivăƒ a hotărârii de radiere a angajatorului din R.C., - acesta fiind în procedura falimentului.
sau
II.
1)plata salariilor individuale, brute, cumulate, în euro, (la valoarea în lei) din ziua ulterioară concedierii abuzive, pânăƒ la data depunerii acţiunii, cumulatăƒ cu
2)plata salariilor individuale, brute, cumulate, în euro, din ziua depunerii acţiunii, până la rămânerea definitivă a hotărârii care se va da în acest proces ? în cazul în care, cer aplicarea unui articol al c.i.m., prin care, actionarul majoritar al angajatorului meu, s-a obligat să plătească salariile brute, - acesta fiind persoană juridică străină.
Dreptul la somaj
xveronik
Buna ziua,
Sotul meu este pus intr-o situatie in care nu stie daca poate beneficia de somaj. A lucrat in ultimele 12 luni cu o vechime in munca de peste 10 ... (vezi toată discuția)