avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 857 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Contractul de Mandat cu Titlu Oneros Are Titlu ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Contractul de Mandat cu Titlu Oneros Are Titlu Executoriu

Buna Ziua!

As dori sa stiu daca "Contractul de Mandat cu Titlu Oneros Are Titlu Executoriu". Mai concret as dori sa stiu - in situatia in care plata asumata in contract reprezinta o cota parte dintr-un bun imobil aceasta se poate intabula direct pe numele mandatarului fara nici-o alta formalitate [desigur daca acesta duce la indeplinire mandatul] sau mai este necesara interventia mandantului?

Multumesc anticipat pentru raspunsuri.

Alte discuții în legătură

Despre_procura musculita musculita Ce riscuri presupune pentru manadatar o astfel de procura? Subsemnatul…………………….,imputernicesc pe doamna (ul) ... (vezi toată discuția)
Mandat bellmonda bellmonda Buna, am urmatoarea speta...trebuie incheiat un contract de vanzare intre 2 mostenitoare ale unui defunct, defunct care a incheiat anterior decesului un ... (vezi toată discuția)
Procura speciala reprezentare dosar civil uzucapiunea Natalia22 Natalia22 Buna ziua, Am fost imputernicita intr-un proces de uzucapiunea de catre mama mea si as dori sa stiu daca se poate face actele de carte funciare pe numele ... (vezi toată discuția)