avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2009 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Examen de intrare in Barou
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Examen de intrare in Barou

Am o intrebare. Mi-am pregatit dosarul pentru a ma inscrie la Baroul Cluj pentru examenul de intrare in avocatura. Nu am domiciliul legal in acest judet dar aici vreau sa mi desfasor activitatea in viitor. Este necesar sa mi schimb buletinul sau viza de flotant?
Cel mai recent răspuns: ContSters260078 , utilizator 06:21, 16 August 2013
Dar unde veti domiciliul ? Numai cei care provin din anumite judete pot da examen la CJ.
Domiciliul il am in Cluj, dar nu am reusit sa mi schimb cartea de identitate iar domiciliul legal in Suceava. Eu vreau sa ma inscriu pt examen la Cluj si vroiam sa stiu daca e posibil fara viza de flotant, pt ca nicaieri in anunturile legate de examen nu se precizeaza nimic legat de acst aspect. Nu are legatura la ce faceti dvs referire...dvs faceti referire la cei care pot da examenul la Cluj eu spun sa ma inscriu pt examen la Cluj, ceea ce nu e acelasi lucru. De ex cei din Alba vor da la Cj, pt ca e centrul teritorial.
Nu ar trebui sa fie necesara viza din moment ce pe site spun ca la depunerea dosarului, candidatului i se cere si o declaratie potrivit careia intelege ca daca este admis nu se poate inscrie decat la baroul unde s a facut inscrierea...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza de reședință la a doua proprietate Mihaipepe Mihaipepe Vreau sa imi fac viza de flotant la o a doua propietate Am domiciliul in provincie si am o propietate in bucuresti. Locuiesc o perioda de timp in bucuresti ... (vezi toată discuția)
Consilier juridic definitiv dragi colegi consilieri juridici, care doriti sa intrati in avocatura si sunteti definitivi, am o intrebare pentru voi: cum ati dat examenul de definitivat? ... (vezi toată discuția)
Inscriere barou maya_d maya_d Este posibil sa te inscrii la baroul unde ai doar resedinta si nu domiciliul legal? S-a inscris cineva asa? (vezi toată discuția)