avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de reședință la a doua proprietate
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de reședință la a doua proprietate

Vreau sa imi fac viza de flotant la o a doua propietate
Am domiciliul in provincie si am o propietate in bucuresti.
Locuiesc o perioda de timp in bucuresti si vreau sa dau de permis dar nu pot da pt ca nu am domiciliul aici.este posibil numai daca imi fac viza de flotant nu doresc sa imi schimb domiciliul ,eu avand propietate in bucuresti as putea sa imi fac viza de flotant sa pot da de permis
Ultima modificare: Miercuri, 23 August 2017
Admin, administrator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 22:55, 23 August 2017
Bună ziua,

Din ce știu eu nu e obligatoriu să aveți domiciliu sau reședință în localitatea în care dați examenul .

Oricum, răspunsul la întrebarea dvs este că puteți să vă faceți viză de flotant. Mergeți la poliție, evidența populației și interesați-vă.

Succes,
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
Daca detineti proprietate in orasul unde intentionati sa dati examenul necesar obtinerii permisului de conducere,parcurgeti procedura de obtinere viza de resedinta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sustinere examen auto in alt oras / mutatie in alt oras. derek derek Buna seara, Dupa aproape 1 ora de cautat de-a-lungul si de-a-latul internetului, tot nu am reusit sa aflu doua informatii simple. Asadar, apelez la ... (vezi toată discuția)
Plata auto la financiar catalinux1984 catalinux1984 Buna ziua, va rog sa mă ajutați cu un răspuns la întrebarea urmatoare.: Am domiciliul din buletin pe Călărași, autoturismul tot pe Călărași (logic), ... (vezi toată discuția)
Evidenta populatiei Elena.bozdoc@gmail.com Elena.bozdoc@gmail.com Buna ziua. Sunt din orasul Constanta si am locuit pentru o perioada scurta de timp in Campulung Moldovenesc. Mi-am inscris schimbarea resedintei pe CI, de la ... (vezi toată discuția)