avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 986 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Legea 61/1991 art. 3 al. 11
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Legea 61/1991 art. 3 al. 11

Daca suni la 112 la ora 18,55 m-au intrebat daca e urgent ,am spus ca nu ;nu e crima ,,atentat cu bomba,incendiu sau alta catastrofa, doar ca solicit un echipaj de Politie deoarece am o altercatie cu un vecin,si nu stiu nr telefon de la sectie de Politie vine un echipaj de Politie la ora19,30 fara sirena, fara Pompieri, genisti ,trupe speciale,etc etc, ma amendeaza la legea61/1991 art3al11,,in PV scrie ca am apelat fara temei la 112, eu fiind initial cel care am reclamat. Daca ar fi venit genisti, pompieri, trupe de desant ,echipaje speciale de Politie,salvari, etc, etc ,in 5min de la apel (totusi e 112 ,nu?) si nu se confirma nimic ,da avea dreptate ,dar asa vii dupa 35min si spui ca alertezi autoritatile? si totusi am avut un conflict cu vecinul., nu i-am chemat degeaba.In cat timp vine Politia daca sunii la 112 si spui ca e o urgenta majora? In 35 min?O singura masina de POLITIE si alertezi autoritatile? Multumesc!
Puteti sa contestati in instanta PV de contraventie in termen de 15 zile de la comunicare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost amendat ca am sunat la 112 pentru un caz mariusbaldovin mariusbaldovin Buna seara, Va rog frumos din suflet sa imi spune-ti daca Politia a facut demersurile bine ? Astazi seara am avut incident cu un coleg de al meu ca ma ... (vezi toată discuția)
Neprezentare organ de politie la sesizare, amenda pentru apelul ulterior la 112 fordfiesta fordfiesta Buna ziua in cursul zilei de ieri am solicitat politia la nr sectiei de politie ,referitor la un cetatean care detine o vidanja ilegal [deverseaza fecale ... (vezi toată discuția)
Amenda apel 112 MarioA MarioA Buna ziua, Am apelat in urma cu doua luni si jumatate serviciul 112 pentru un incendiu in interiorul unei cladiri. Primul a ajuns un echipaj SMURD, carora ... (vezi toată discuția)