avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Cheltuieli deductibile PFA
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Cheltuieli deductibile PFA

Buna ziua!

As dori sa achizitionez un telefon, o imprimanta si un scanner pentru activitatea PFA. Stiu ca, in general, toate cheltuielile necesare pentru buna functionare a afacerii sunt deductibile.
Ma intrebam daca in aceste cheltuieli pot include si un telefon, avand in vedere ca cel vechi are "probleme tehnice", prin urmare, clientii nu ma pot contacta. De asemenea, as dori sa stiu daca costurile pentru crearea si intretinerea unui website sunt deductibile.
Astept raspunsurile dumneavoastra.

Va multumesc! :)
Cel mai recent răspuns: RebekkaZ , utilizator 14:00, 17 August 2013
da este deductibil.un contabil ar trebui sa raspunda la aceasta intrebare .
~ Conținut șters la cerere ~
La partea cu telefonul, pentru a putea fi deductibil, contractul pentru abonament sa-l faceti pe pfa.
Va multumesc pentru raspunsuri!
Nu sunt platitor de TVA, si nu doresc sa imi fac abonament, vreau numai cartela.
O zi frumoasa tuturor! :)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cheltuieli deductibile pfa ContSters156394 ContSters156394 Buna ziua. Intrebarea mea este simpla (cred), desi nu am gasit un raspuns clar pana acum. O PFA cu activitate de vanzare produse cosmetice in retea (Multi ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli deductibila pfa - factura mobil Anturaju93 Anturaju93 Salut Sunt PFA din anul 2007 şi am câteva nelămuriri cu privire la cheltuielile deductibile. In anul 2010 m-am hotărât să includ ca şi cheltuieli ... (vezi toată discuția)
Ce cheltuieli poate deduce pfa? bygserv bygserv Buna ziua. Revin din nou pe acest forum ( foarte folositor dealtfel ) cu inca o intrebare. Inafara de cheltuielile cu achizitia produselor care privesc ... (vezi toată discuția)