avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... La preluarea firmei probleme cu angajatii
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

La preluarea firmei probleme cu angajatii

Buna seara.Sotul are o firma de taxiuri si luna aceasta a preluat(cumparat )un dispecerat taxi.Dintre angajatii dispeceratului o fata este insarcinata iar in octombrie va intra in concediu prenatal(cred ca am zis bine).Va rog sa imi dat un sfat ce putem face cu acest angajat deoarece nu vrem sa o mai tinem pe aceasta angajata fiindca toti soferi se plang de ea ca nu este corecta cu ei.
Cel mai recent răspuns: polloctav , utilizator 08:23, 17 August 2013
Daca aveti un regulament intern care stabilieste atributiile angajatilor, atunci aplicati exact ceea ce prevede acesta in situatiile semnalate in scris de ceilalti salariati. Daca nu aveti asa ceva, atunci trebuie sa faceti o cercetare disciplinara cand exista plangere scrisa ori, daca vreti reorganizarea acelui punct de lucru, trebuie sa efectuati o examinare a tuturor angajatilor de pe postul respective, urmand ca pe baza notelor obtinute sa pastrati doar atatea posturi cate aveti nevoie

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Desfacerea contract de munca ContSters138896 ContSters138896 BUNA SEARA! am si eu intrebariva-rog ajutati. Lucrez la o firma si sint insarcinata 2luni ieri a anuntat seful ca de la 1 mai desfinceaza dispeceratul unde ... (vezi toată discuția)
Recuperare autoturism al firmei retinut de un colaborator Florinstanescu Florinstanescu In 21.02.08 am facut o intelegere cu un anume X pentru a-i vinde firma la pretul de 9600euro. Societatea are 2 taxiuri. Intelegerea a fost facuta in scris, un ... (vezi toată discuția)
Cercetare disciplinara mihaela_1968 mihaela_1968 Daca in urma unui incendiu s-a facut o cercetare de catre colegii de la Protectia Muncii si s-au gasit persoanele vinovate (care au dat declaratii scrise), se ... (vezi toată discuția)