avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 919 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Traduceri Va rog, un sfat! pregatire examen traducator autorizat ...
Discuție deschisă în Traduceri

Va rog, un sfat! pregatire examen traducator autorizat spaniola

Buna seara,
In septembrie a.c. m.am mutat in Madrid, unde am studiat spaniola generala timp de 6 luni intr.un centru privat. Dupa terminarea cursului, mi.am propus sa obtin autorizatia de traducator interpret. Am facut toate demersurile pentru a ma inscrie in sesiunea din septembrie a.c., iar pregatirea aferenta am inceput.o individual acum o luna (traducere constitutii). Daca as continua astfel, care ar fi sansele mele sa aprob examenele? Cum m.ati sfatui sa procedez?
Va multumesc!

Cel mai recent răspuns: aciocan , utilizator 13:21, 17 August 2013
Inteleg ca doriti sa obtineti atestatul emis de MCC in urma promovarii examenelor. Acest atestat va permite obtinerea autorizatiei eliberata de Ministerul Justitiei in baza cererii si a documentelor depuse la sediul MJ.
In afara de pregatirea pe care o faceti, traducand texte din constitutii ar trebui sa experimentati si traducerile din spaniola in limba romana pentru a capata experienta si pentru a avea mai multe sanse de a promova ambele examene, unul nefiind suficient pentru obtinerea ulterioara a autorizatiei.
Lecturati linkurile de mai jos pentru a intelege intreg procesul prin care trebuie sa treceti din punct de vedere al pregatirii cat si al sustinerii examenelor.
www.avocatnet.ro/content/for...
:luck:
L.C.
Ultima modificare: Sâmbătă, 17 August 2013
Laura Ciobeica, moderator
Am inteles. Va multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cine a susþinut examen mcc - traducãtor spaniolã? Costa Blanca Costa Blanca Pentru cei ce au sustinut examenul pentru romana-spaniola//spaniola-romana, a fost greu? Ce texte vi s-au dat?Care a fost gradul de dificultate? (vezi toată discuția)
Intrebare - diferenta dintre traducator juridic si traducator tehnic dobre266 dobre266 Rog sa ma lamureasca cineva care este deosebirea intre traducator juridic si traducator tehnic... Eu as dori sa me examinez in spaniola. Are cineva examene ... (vezi toată discuția)
examen traducator in vederea autorizarii denissaa denissaa Buna ziua! as dori, daca va rog, sa primesc si eu niste exemple de subiecte pentru examenul de taducator juridic in limba engleza. Va multmesc! (vezi toată discuția)