avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 847 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Acte pierdute in Italia (permis de conducere, card ...
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Acte pierdute in Italia (permis de conducere, card tahograf etc.)

buna ziua as dori sa aflu ce pot face un cazul acesta
ma aflu un italia si am pierdut permisul de conducere romanesc imprima cu atestatul pentru marfa+adr+card tahograf le pot intime din nou cu ajutorul ambasadei din italia fata a merge eu in românia va rog sa ani spuna cineva daca stie va mulţumesc

Alte discuții în legătură

Atestat transport marfa - amenda lipsa categoria e pe atestat, modalitate de contestare mario_forever75 mario_forever75 Am obtinut atestatul de transport marfa imediat dupa ce am obtinut categoria C si dupa aceasta am obtinut categoria E.Pe atestat este trecuta categoria C iar ... (vezi toată discuția)
Problema atestat transport marfa Soferache Soferache Buna ziua ! De ceva timp lucrez ca sofer in Anglia cu atestat transport marfa Romanesc iar in 2018 urmeaza sa îmi expire atestatul am inceput sa fac ... (vezi toată discuția)
Acte danny_boy danny_boy Buna ziua,daca merg cu o dubita sa aduc 500 kg de marfa din Germania in Romania,auto este proprietatea firmei care este si beneficiarul marfii ce acte sunt ... (vezi toată discuția)