avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... somatie de plata
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

somatie de plata

1. instiintarea de plata intocmita in acelasi timp cu procesul verbal de contraventie(fiscala) poate fi privita ca adresa de instiintare(-act premergator somatie de plata)? daca nu se poate cere nulitatea somatiei de plata pentru lipsa actiunii premergatoare?
2. Somatia si titlul executoriu se trimit in acelasi timp?
3. lipsa stampilei si a semnaturii conducatorului organului de executare de pe somatie respectiv titlu executoriu constituie cauza de nulitate a actiunii?
Cel mai recent răspuns: andabej , utilizator 10:29, 26 Martie 2009
Desi nu cred ca e postat bine, raspunsul la intrebarea anterioara este OUG 119/2007

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Contestatie executor judecatoresc ralucapopescu ralucapopescu Buna ziua , Vineri am primit pe e-mail si pe SMS , din partea bancii unde am cont , fata de faptul ca mi s-a pus poprire pe conturi din partea unui executor ... (vezi toată discuția)
Formulare contestatie lovdreams lovdreams Cine poate sa-mi dea si mie un model de contestatie impotriva unei decizie de executare silita de le FISC sau sa-mi zica pe ce site as putea sa gasesc ? ... (vezi toată discuția)
Executare silita, datorii bugetul de stat cristidas cristidas Buna ziua, Ma aflu din pacate intr-o situatie neplacuta. Si anume, sunt actionar si administrator la o societate (SRL), care de un an de zile nu mai are ... (vezi toată discuția)