avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 771 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale SRL fara activitate suspendat
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

SRL fara activitate suspendat

Am un SRL care nu a avut niciodata activitate si din 2009 e suspendata.As vrea sa stiu daca as putea s-o lichidez( radiez) fara sa platesc sume mari de bani .Daca o las asa si nu reiau activitatea(care oricum nu a existat ) pot avea sanse sa se radieze de la sine conform articolului 236 din legea 31/1990 ,abrogat din 2006?
multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 23:02, 17 August 2013
Nu se poate aplica un articol abrogat in 2006...Initiati procedura de dizolvare simultana cu lichidarea fara numire de lichidator in temeiul art. 235 din Legea nr. 31/1990 privind societatile comerciale, republicata. Dureaza cam doua luni, costa in jur de 500 ron platibili in doua etape. Recomand intocmirea hotararii de dizolvare in cadrul biroului de asistenta juridica de la registrul comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Firma neradiata ! dan-gabriel13 dan-gabriel13 salutare tururor ! daca am o firma care este lichidata si dizolvata, iar eu nu o radiez, ca nu am inca bani, pot pati ceva, dpdv legal ? ar mai trebui in ... (vezi toată discuția)
Societate suspendata hannah2001 hannah2001 Am o societate pe care am suspendat-o inainte de a intra impozitul forfetar adica inainte de 1 mai 2009, pe o perioada de 3 ani. Anul acesta a expirat ... (vezi toată discuția)