avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 230 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Societate suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Societate suspendata

Am o societate pe care am suspendat-o inainte de a intra impozitul forfetar adica inainte de 1 mai 2009, pe o perioada de 3 ani.
Anul acesta a expirat suspendarea, dar sincer eu nu as mai dori sa reiau activitatea( dar nici sa o inchid- nu ma resursele financiare necesare).
As dori sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac? mi se intampla ceva daca nu reiau activitatea? Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Lucian Huzum , Consilier juridic 18:55, 16 Iunie 2012
Sfatul meu este sa initiati procedura de radiere fara numire lichidator conform art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale. Daca intocmiti actele la serviciul de asistenta de la registrul comertului ajungeti la o cheltuiala de maximum 600 ron platibili in doua transe.
Nu aveti de ales, trebuie sa va decideti ce faceti cu societatea, ori o pastrati, ori o dizolvati - lichidati voluntar si o radiati.
Daca nu va reluati activitatea Registrul Comertului va promova actiune in dizolvare si atunci veti plati, poate, mai mult decat v-ar costa acum sa o dizolvati - lichidati voluntar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Radiere societate inactiva - modalitati Ersin Dervis Ersin Dervis Buna ziua ! Am o societate fara activitate, am suspendat activitatea acum 3 ani aproximativ , stiu ca perioada de desuspendare a activitatii este de 3 ani, ... (vezi toată discuția)
Cum procedez pentru reluarea activitatii unei societati ? i.patraulea i.patraulea Vreau sa reiau activitatea unei societati care a fost suspendata acum trei ani. Nu stiu insa daca trebuie sa reiau activitatea mai inainte sau daca este ... (vezi toată discuția)
Inchidere srl ANCA-ELENA ANCA-ELENA buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)