Am o societate pe care am suspendat-o inainte de a intra impozitul forfetar adica inainte de 1 mai 2009, pe o perioada de 3 ani.
Anul acesta a expirat suspendarea, dar sincer eu nu as mai dori sa reiau activitatea( dar nici sa o inchid- nu ma resursele financiare necesare).
As dori sa-mi spuneti ce ar trebui sa fac? mi se intampla ceva daca nu reiau activitatea? Va multumesc.
Sfatul meu este sa initiati procedura de radiere fara numire lichidator conform art. 235 din Legea nr. 31/1990 a societatilor comerciale. Daca intocmiti actele la serviciul de asistenta de la registrul comertului ajungeti la o cheltuiala de maximum 600 ron platibili in doua transe.
Nu aveti de ales, trebuie sa va decideti ce faceti cu societatea, ori o pastrati, ori o dizolvati - lichidati voluntar si o radiati.
Daca nu va reluati activitatea Registrul Comertului va promova actiune in dizolvare si atunci veti plati, poate, mai mult decat v-ar costa acum sa o dizolvati - lichidati voluntar.
Inchidere srl
ANCA-ELENA
buna seara , va rog un mic ajutor doresc sa inchid societatea pe care o administrez impreuna si prietenul meu, nu avem datorii la fisc, am platit absolut tot ... (vezi toată discuția)