avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1175 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit banca, consecinte neachitare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit banca, consecinte neachitare

Buna ziua
in anul 2008 m-am casatorit ,in acelasi an sotul meu a facut un credit de nevoi personale strict pe numele lui (eu nu am semnat nimic cu banca), la care a achitat pana in 2011 ,din 2011 salariile au inceput sa scada si nu a mai putut achita fapt ce a condus la executare prin poprirea pe 1/3 din salariu.
Noi avem in patrimoniu o casa pe care am mostenit-o eu de la parinti inainte de casatorie si o masina cumparata pe numele meu in timpul casatoriei plata acesteia facand-o cu ajutorul parintilor mei ( pot face dovada prin adeverinta obtinuta de la impuls lesing)
Sotul meu circula foarte mult si imi este teama atat pentru viata lui cat si pentru acest credit.
va rog sa imi spuneti daca (Doamne fereste) sotului meu i-se intampla ceva accident din care sa rezulte decesul eu mai sunt pasibila de continuarea executarii , daca nu mostenesc nimc de pe urma sotului meu?
2. la serviciul sotului meu se fac restructurari si doresc sa aflu daca nu mai poate platii nici cota aceea de 1/3 din salaiu care din obiectele de mai sus imi pot fi executate
Va multumesc
Va doresc numai bine
Ultima modificare: Duminică, 18 August 2013
valentina05ro, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters194995 , utilizator 19:01, 18 August 2013
Daca nu mosteniti nici altceva, nu mosteniti nici datoria. Daca sunteti atat de ingrijorata ca va pati ceva sotul, de ce nu ii faceti o asigurare de viata pentru linistea dvs sufleteasca?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Credit ContSters216319 ContSters216319 M-am casatorit in 2009 .detin un apartament inainte de casatorie cumparat in 2000, sotul meu a facut un credit pt uz personal in 2006.la ... (vezi toată discuția)
Drepturi proprietate imobil obtinut inainte de casatorie ionutmcinjau ionutmcinjau Buna seara. Sunt tanar, am 23 ani, recent am achizitionat un apartament pe numele meu cu surse provenite astfel ( 80% donatie parinti + 20% surse proprii-job). ... (vezi toată discuția)
Cui revine apartamentul in situatia asta simpla? Selena1 Selena1 Buna ziua, Sunt necasatorita si am ceva bani in banca. Prietenul meu a luat prin PRIMA casa un apartament singur proprietar in acte. Vrem sa ne casatorim ... (vezi toată discuția)