avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 612 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... clãdire cooperatistã pe teren de stat
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

clãdire cooperatistã pe teren de stat

Suntem o societate cooperatistă . Clădirile cooperativei sunt construite pe terenuri proprietate de stat (naţionalizate), date în folosinţa cooperativei. În cazul vânzării unei astfel de clădiri, cum rămâne cu terenul, se transferă dreptul de folosinţă noului proprietar, prin renunţarea noastă, sau prin altă cale (instanţă) ?

Alte discuții în legătură

Folosinta sau cumparare teren statul roman andreimargaa andreimargaa Buna ziua, de 11 ani am achizitionat o cladire prin licitatie de la o Societate Cooperatista. Existau 2 cladiri, propietar cladiri Societatea Cooperatista, ... (vezi toată discuția)
Actiune in rectificare cf, prescriptie anna0000 anna0000 O cooperatie de consum a vandut unei societati dreptul de folosinta primit de la stat pe perioada nedeterminata si fara plata in 2004. Ulterior, s-au mai ... (vezi toată discuția)
Dreptul de proprietate al unui lot in folosinta wdy77 wdy77 Salut! am si eu o nelamurire..bunica mea are un teren care figureaza ca lot in folosinta..care sunt procedeele de al trece in drept de proprietate? ideea este ... (vezi toată discuția)