Sunt insarcinata si vreau sa anunt in scris angajatorul despre acest fapt. Am adeverinta de la medicul de familie care atesta starea mea fiziologica actuala, dar nu stiu cum sa redactez adresa. Exista vreun model agreat?Este cazul sa fac trimitere si la cadrul legislativ si la drepturile care decurg din starea de graviditate?
Mamicilor, va rog ajutati-ma cu un sfat!:rtfm:
Este suficient sa anuntati angajatorul despre starea dvs. de graviditate. Faceti adresa in doua exemplare si inregistrati-o la angajator. Daca doriti sa faceti referire si la cadrul legislativ o puteti face.
Nu sunt si nu am fost mamica dar am fost tatic si incerc sa va ajut. Nu exista o scrisoare tipizata, faceti una de mana in care spuneti ca aduceti la cunostinta, in conformitate cu prevederile OUG 96/2003, ca sunteti gravide si anexati adeverinta de la medicul curant.
Daca imi dati o adresa de e-mail va pot transmite acesta OUG care este foarte interesanta si merita sa o cititi si dvs. Va va ajuta foarte mult.
Va doresc sa fiti o mamica sanatoasa si fericita!=D>
Nu sunt si nu am fost mamica dar am fost tatic si incerc sa va ajut. Nu exista o scrisoare tipizata, faceti una de mana in care spuneti ca aduceti la cunostinta, in conformitate cu prevederile OUG 96/2003, ca sunteti gravide si anexati adeverinta de la medicul curant.
Daca imi dati o adresa de e-mail va pot transmite acesta OUG care este foarte interesanta si merita sa o cititi si dvs. Va va ajuta foarte mult.
Va doresc sa fiti o mamica sanatoasa si fericita!
Va multumesc pentru raspunsuri. Am studiat deja Ordonanta.