avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 526 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Sechestru pe apartament?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Sechestru pe apartament?

La sfarsitul lui noiembrie 2012 sotul a fost provocat sa ajuns la bataie si in cele din urma este judecat pentru tentativa de omor. Intrebarea mea este: se poate sa punem apartamentul pe numele unui copil acum sau este pus sechestru ?? Primul termen va fi prin septembrie. Daca nu este pus sechestru si punem apartamentul pe numele unui copil cand se da verdictul si trebuie platit cheltuieli de judecata si noi nu avem nimic ce vinde,se poate anula contactul apartamentului care va fi pe numele copilului?? Daca este pus sechestru si o sa se puna apartamentul la licitatie cu sotia ce o sa se intample? Poate judecatoria sa puna apartamentul la licitatie chiar daca este si pe numele sotiei si ea nu are unde sa se duca si nu este deacord ??? In apartament sunt mai multe bunuri cumparate de sotie pe numele ei ,si imbunatatiri aduse apartamentului tot pe numele ei. Este posibil sa se fi pus sechestru pe apartament care apartine ambilor soti, mentionez in contractul apartamentului sunt ambii soti scrisi? Va rog foarte mult, ajutati-ma cu cateva raspunsuri si sfaturi ce ar trebui sa fac? Sper ca am adresat intrebarile mele in categoria care trebuie.Multumesc
Cel mai recent răspuns: MarcelDaniel , utilizator 13:49, 7 Septembrie 2013
Daca era pus sechestru asigurator trebuia sa stiti.
Un act de vanzare se poate anula in instanta.
Ar fi bine sa vorbiti cu avocatul lui sa va spuna ce sa faceti.
Multumesc. Din pacate inca nu are avocat si primul termen e la mjlocul lui septembrie. Nu stim ce trebuie sa facem. Poate judecatoria sa scoata la licitatie apartamentul chiar daca este si pe numele sotiei si acolo se afla mai multe bunuri si imbunatatiri pe numele sotiei? Va multumesc
Judecatoarea nu poate scoate imobilul la licitatie.
Daca e vorba de tentativa de omor in primul rand trebuie sa aiba grija sa nu primeasca o pedeapsa prea mare.
In general se aplica o pedeapsa de 7 ani si jumatate.
Dauneele se vor stabili in instanta dar dupa ce se termina procesul.
Unde as putea gasi pe internet ,sumele care trebuie platite la serviciul ambulanta, spitalizare etc ? Se poate gasi undeva ?
Va multumesc pentru ajutor si pentru timpul acordat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita: poprire pe salariu keops_mic keops_mic Buna ziua, Datele problemei: - fratele meu si inca o persoana in urma unui proces trebuia sa platesca o suma unei firme prin 2011 - firma in 2013 i-a dat ... (vezi toată discuția)
Executare silita adriana1234 adriana1234 Sotul s-ar putea sa ajunga in situatia de executare silita pentru o suma de bani. Intrebare: apartamentul in care locuim este pe numele meu, cumparat inainte ... (vezi toată discuția)
Credit nevoi personale ssorinss ssorinss Buna seara, Am si eu o intrebare, si totodata daca ma poate ajuta cineva. Problema mea este: Tatal meu a facut un credit de nevoi personale la o banca ... (vezi toată discuția)