avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 934 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediul de odihna
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediul de odihna

Concediul de odihna neefectuat in anul precedent mai poate fi recuperat? In ce conditii?
Cel mai recent răspuns: Florin Cioca , Consilier juridic 11:06, 19 August 2013
Conf art 146 alin 3 CM angajatorul este obligat să acorde concediu, până la sfârşitul anului următor, tuturor salariaţilor care într-un an calendaristic nu au efectuat integral concediul de odihnă la care aveau dreptul.

Asadar, daca in anul 2012 nu ati efectuat CO, atunci angajatorul este obligat sa va acorde acest concediu pana la sfarsitul anului 2013. Depuneti o cerere de CO la firma.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediul de odihna MANDOCOP MANDOCOP Buna ziua, stie cineva cum pot recupera concediul aferent anului 2012 ? (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat in anul 2012 VIOPAUN VIOPAUN Buna ziua, Va rog frumos sa imi spuneti ce pot sa fac sa imi fie macar platit concediul de odihna neefectuat in 2012 deoarece pana in acest moment nici ... (vezi toată discuția)
Concediu de odihna neefectuat de doi ani mfrincu mfrincu Buna ziua, lucrez la patron si de 2 ani de zile nu am putut sa imi iau concediu de odihna din cauza obligatiilor de serviciu , exista vreo modalitate prin care ... (vezi toată discuția)