avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

Buna ziua. Intrebarea mea ar fi daca stimulentul de insertie intra in baza de calcul a indemnizatiei de crestere al copilului? Asa ar fi logic dar legea nu precizeaza nimic concret in acest sens. Mai exact: in momentul defata primescsrimulentul de insertie, urmeaza sa-l nasc pecelalat opil in noiembriesi nu stiu daca stimulentul se ia inconsiderar ca si venit la calcularea indemniztiei de crestere a copilului.
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
suzanne14, utilizator
Cel mai recent răspuns: suzanne14 , utilizator 12:53, 20 August 2013
Stimulentul de insertie nu este un venit profesional impozabil deci nu se ia in calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).
Va multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil lucii lucii La calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului se ia in calcul si stimulentul de insertie de 500 de lei de care mama a beneficiat in anul dinanintea ... (vezi toată discuția)
Stimulent de insertie claudia.streanga claudia.streanga Buna ziua. As avea si eu cateva intrebari legate de acest stimulent de insertie, care se ofera mamelor ce revin la job, pana ce copilashul implineste 1 an. ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)