avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... indemnizatie crestere copil
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

indemnizatie crestere copil

La calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului se ia in calcul si stimulentul de insertie de 500 de lei de care mama a beneficiat in anul dinanintea nasterii celui de-al doilea copil?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 19:13, 11 Martie 2015
1. Stimulentul de insertie nu se ia in calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC) deoarece el nu este un venit profesional impozabil.

2. Se va lua in calcul doar venitul net din salariile din perioada in care beneficiati de stimulentul de insertie.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Calcul indemnizatie crestere copil? nicoletamino nicoletamino In cele 12 luni anterioare nasterii celui de al doilea copil am beneficiat timp de 7 luni si de stimulent de insertie. Suplimentul de insertie se ia in ... (vezi toată discuția)
Stimulent insertie iustin_79 iustin_79 Stimati domni, Va rog sa-mi spuneti daca stimulentul de insertie este adunat la salariul realizat de o mama pentru a i se stabili cat a realizat in ultimul ... (vezi toată discuția)