avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 732 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Stimulent insertie
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Stimulent insertie

Stimati domni,
Va rog sa-mi spuneti daca stimulentul de insertie este adunat la salariul realizat de o mama pentru a i se stabili cat a realizat in ultimul an anterior nasterii copilului pentru a i se calcula indemnizatioa de crestere copil. (acei 85% din total venituri realizate....intra deci si cei 500 primiti de la stat?)
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 11:25, 31 Octombrie 2013
Stimulentul de insertie nu este un venit profesional impozabil deci nu se ia in calculul indemnizatiei pentru concediu crestere copil (CCC).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatia de crestere a copilului ioanaiacobas ioanaiacobas Buna ziua Eu sunt in concediu de crestere a copilului, dar doresc sa imi reiau activitatea incepand cu 1.01.2013. In acest caz beneficiez de stimulent de ... (vezi toată discuția)
Concediu de crestere copil Maya_Rebecca Maya_Rebecca buna ziua, vreau sa raman insarcinata anul acesta si m-ar interesa cateva lucruri. am 2 joburi , ambele cu carte de munca si ambele varsa taxele si impozitele ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie crestere copil lucii lucii La calculul indemnizatiei pentru cresterea copilului se ia in calcul si stimulentul de insertie de 500 de lei de care mama a beneficiat in anul dinanintea ... (vezi toată discuția)