avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1049 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... dosar prima casa
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

dosar prima casa

la inceputul lunii iulie am depus un dosar pt creditul "prima casa" la Banca in euro.dupa ce am primit aviz juridic favorabil din partea bancii,am facut precontractul cu proprietarul,am dat avans 5 % din valoarea creditului,dosarul a fost trimis la Bucuresti pt aprobare cu data de 1 august,urmand sa fie apoi trimis catre fond. Azi am fost informati ca plafonul pt euro s-a terminat si ca nu mai putem lua acst credit in euro ci numai in lei.In lei, programul este inca la inceput si nu am vrea sa fim printre primii clienti,plus ca d-na consilier ne-a zis ca nici macar nu ne poate da informatii legate de cat va fi rata si dobanda.Intrebarea mea este cum imi pot recupera cheltuielile si daca as castiga daca as da banca in judecata...Multumesc!
Ultima modificare: Luni, 19 August 2013
gi-jane2, moderator
Cel mai recent răspuns: ContSters214341 , utilizator 08:36, 20 August 2013
Puteti incerca. Nu cred ca aveti vreo sansa. Nu banca a terminat plafonul ci statul. Aveti posibilitatea sa luati creditul in lei, daca nu doriti, este alegerea dumneavoastra si va supuneti consecintelor..

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs euro la creditul ipotecar Bogdan Marinescu Bogdan Marinescu Buna, Da eu am deschis un dosar pt credit ipotecar in valoare de 87.000 de euro (platibil in lei), cu avans de 15% , daca acum am stabilit cu vanzatorul ... (vezi toată discuția)
Programul prima casa - cum se aplica? AngelaSimina AngelaSimina Buna ziua, A aparut aceasta stire ieri: http://www.antena3.ro/economic/imobiliare/guvernul-a-adoptat-programul-prima-casa_71955.html Va rog nu inteleg ... (vezi toată discuția)
Recuperare avans apartament. ciprians ciprians Am pus in vanzare un apartament cu 50000 euro. A venit cineva si mi-a dat un avans de 1000 de euro. In precontractul de vanzare-cumparare atunci cand am primit ... (vezi toată discuția)