avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1777 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... curs euro la creditul ipotecar
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

curs euro la creditul ipotecar

Buna,
Da eu am deschis un dosar pt credit ipotecar in valoare de 87.000 de euro (platibil in lei), cu avans de 15% , daca acum am stabilit cu vanzatorul cursul euro la 4,73 , iar euro va continua sa creasca, poate sa imi ceara diferenta de curs, sau e legal sa-mi ceara ?
Cel mai recent răspuns: adriandimitriu , utilizator 23:12, 27 Ianuarie 2019
ati semnat contractul cu vanzatorul? verificati atent clauzele
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
adriandimitriu, utilizator
doar precontract, contractul il semnam dupa ce semnez la banca, apoi mergem la notar.
Daca pana atunci va urca euro, pot sa ma astep sa-mi ceara diferenta ?
verificati clauzele, totusi, chiar daca e precontract, e in functie de modul in care a fost intocmit actul. si cereti o consultatie avocatiala cu actele in fata. creditul este in lei, zic bine? teoretic totul e posibil, insa fiecare are propria parere
Ultima modificare: Duminică, 27 Ianuarie 2019
adriandimitriu, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Antecontract vanzare imobil O_Mihaly O_Mihaly Buna ziua! Vand un imobil pentru un vumparator cu prima casa. Am inceput negocierile acum cateva luni in urma si ne-am inteles in preti in euro. A trecut ... (vezi toată discuția)
Vanzator casa problema Robbie0305 Robbie0305 Buna ziua.In urma cu 1 luna am depus demersurile pentru cumpararea unei case prin programul Prima casa .Am semnat un precontract de vanzare cumparare cu ... (vezi toată discuția)
Nerespectare promisiune de vanzare - cumparare denisa.d. denisa.d. Buna seara, Ma confrunt cu urmatoarea situatie: Vreau sa achizitionez un apartament. S-a facut promisiunea de vanzare cumparare la notar, specificandu-se un ... (vezi toată discuția)