am fost depistat in luna aprilie conducand cu permisu suspendat am luat masina sa o duc pe prietena la spital pt ca ii era rau si nu am vrut sa sun la salvare de atunci am fost chemat la politie am dat din nou declaratii in luna mai si de atunci nimic ce pot sa fac sa grabesc lucrurile pt ca sunt sofer profesionist si de atunci nu imi mai gasec de lucru.Va multumesc
Doar să depuneţi ov cerere prin care să solicitaţi urgentarea procedurilor de urmărire penală .În rest, aşteptaţi, presupun că nu veţi primi o amendă administrativă doar, ci , eventual , o condamnare cu suspendarea executării pedepsei.
Mergeti la politie sa va interesati de stadiul dosarului, este bine sa le mai aduceti aminte din cand in cand poate asa se va solutiona, nu este un dosar complicat dar aproape intodeauna solutionarea dosarelor referitoare la infractiuni rutiere dureaza nejustificat de mult.
Daca vreti sa urgentati sfatul meu este sa angajati avocat special pentru asa ceva.
Adica sa va luati avocat specializat pe asa ceva.
Puteti incerca sa depuneti cereri dar slabe sanse sa reusiti ceva singur.
Cererile pot fi motivate si sa se puna presiune pe parchet dar din cate stiu eu fara avocat doar daca aveti noroc se poate ajunge la urgentare.
Mai trebuie si tact in afara de tehnica de redactare...