avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... Conducere cu permisul suspendat
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

Conducere cu permisul suspendat

Buna ziua! In iunie 2017 am fost prins conducand cu permisul suspendat. Ok, dosar penal.
Problema e ca nici dupa un an nu s-a solutionat, nu am primit nici o rezolutie, nimic.
Am trimis cereri de urgentare catre procuror, am primit raspuns: ca e la politie (in martie 2018),la sfarsitul luni mai: ca e in curs de solutionare. politia imi spune ca nu sunt singurul si ca "sa astept, sunt atatia".


Unde pot depune o sesizare privind procedura groaie? Cum pot urgenta definitivarea dosarului? Depind de permis.
De altfel, in aceasta situatie am ajuns datorita proastei comunicari intre parchet si udriste (in 2015 am avut un accident - dosarul a fost inchis fara a fi sanctionat de procuror, am obtinut comunicarea - udriste ma tot amana sa vin sa iau permisul, eu am fost prins conducand, asa am aflat ca am 90 de zile permisul suspendat. Nici in ziua de azi nu am primit nimic pentru cele 90 de zile - desi puteau fi 60 dar am ajuns la 3 ani. )


Avocatul poporului ma ajuta cu ceva?
Multumesc pentru sfaturi!
Ultima modificare: Marți, 24 Iulie 2018
thomas2003, utilizator
Aveti dreptul sa depuneti constestatie privind durata procesului penal la judecătorul de drepturi şi libertăţi de la instanţa căreia i-ar reveni competenţa să judece cauza în primă instanţă. Cititi art. 488^1 si urm. c.p.p.
V-a ajuta sa angajati un avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decizie de nup, dar totusi trebuie sa stau 90 de zile. este posibil? skumpikaus skumpikaus in iulie 2009 mi s-a facut un dosar din oficiu, ca cica, conduceam fara permis in momentul in care am luat o amenda pentru centura. am fost la ... (vezi toată discuția)
Art 334/4 cp EuAlex EuAlex Buna seara, un prieten a fost prins la volanul unei masini tractate care nu avea numere de inmatriculare. Politistul l-a incadrat la art 334/4 cod penal. ... (vezi toată discuția)
Dosar penal, scoatere de sub urmarire penala andrei36 andrei36 Buna seara, in urma cu 5 luni am fost prins cu permisul suspendat am fost astazi 04.09.2013 la parchet si grefiera de acolo mi-a comunicat verbal ca sa dat ... (vezi toată discuția)