avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 514 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Divort, partaj
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Divort, partaj

doresc sa divortez.locuiesc intr-un apartament de 3 camere luat cu banii munciti de mine afara din tara dar fiind casatorita cu actualul sot. am un baiat de 22 ani.cu handicap.la divort casa se va imparti in jumate?am nevoie de avocat?
Cel mai recent răspuns: Monica Hanganu , Mediator 22:24, 19 August 2013
Aveti nevoie de avocat. Avocatul trebuie sa va ajute sa demonstrati ca dumneavoastra ati avut o contributie majora la cumpararea apartamentului si sa obtineti astfel o cota mai mare de 50%.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort partaj auracata auracata buna ziua. asi dori sa inaintez actiunea de divort si sa fac partajul.am un apartament de 3 camere pe numele meu si al sotului.sotul meu nu munceste de 1 an de ... (vezi toată discuția)
Partaj GETATOADER GETATOADER timp de 8 ani sotul nu a contribuit cu niciun ban in casa, timp in care eu cu salariul meu si imprumuturi la banca am facut multe imbunatatiri in apartamentul ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj giorgiay giorgiay va rog sa.mi clarificati cat de cat situatia ca aud fel si fel de zvonuri. sunt casatorita din 1989.am doi copii majori. sotul a lucrat 11 ani in italia ... (vezi toată discuția)