avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Pot sa beneficiez de indemnizatia de crestere a ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Pot sa beneficiez de indemnizatia de crestere a copilului daca, dupa ce o sa termin masterul, o sa intru in somaj si apoi din somaj in maternitate??

mentionez ca am avut intrerupere de 1 an intre facultate si master si trec in anul 2 acum tot la fara taxa.
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:22, 20 August 2013
1. Beneficiati de indemnizatie pentru concediu crestere copil (CCC) daca in cele 12 luni premergatoare nasterii copilului (inclusiv luna nasterii) sunteti studenta la master, la zi, fara intrerupere, sau/si beneficiati de indemnizatie de somaj.

2. Nu conteaza intreruperea intre doua forme de invatamant (licenta si master).

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie mãmicã andrucroitoru andrucroitoru Soția mea a terminat anul acesta facultatea (în iulie) dar încă nu și-a dat licența (dar o va da în februarie). 1. Ea este considerată ... (vezi toată discuția)
Maternitate studenti Szilagyiibi Szilagyiibi Buna ziua! Cand o sa nasc o sa fiu la master, primul an. Fiind la facultate stiu ca voi primi indemnizatie de crestere -600 de lei, dar trebuie sa continui ... (vezi toată discuția)
Indemnizatie copii! ames ames Buna seara, As avea urmatorul caz: Cineva care are un copil, insa nu are servici, dar incepand de la varsta de sase luni al copilului intra la facultate ... (vezi toată discuția)