avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 858 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Refuz de la fondul de garantare
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Refuz de la fondul de garantare

Buna ziua,
Am aplicat in 2010 pt achizitionarea unui apartament impreuna cu sotul meu prin programul Prima Casa!Am fost coplatitor...titularul fiind sotul! Am divortat si creditul si apartamentul a fost trecut doar pe numele lui!Am incercat sa obtin singura un credit prin Prima Casa si dupa ce mi s-au dat toate aprobarile si preaprobarile mi s-a spus ca cei de la fondul de garantare mi-au refuzat dosarul deoarece am mai avut o data apt luat prin Prima Casa!!!:O Si ce???Mentionez ca apt luat inainte nu era mai mare de 50 de m iar in momentul respectiv nu detin apt luat cu Prima Casa!!!Ce s-a intamplat de fapt?#-o
Cel mai recent răspuns: suzana87 , utilizator 13:10, 20 August 2013
Da!!Am toate actele,absolut tot!!!
Atunci e greseala lor, au ceva mentiune in baza de date si nu au verificat. Cereti bancii sa le comunice asta si ar trebui sa se rezolve. Daca nu este culpa dvs nu aveti cum sa pierdeti banii dati ca avans.
Stiu ca nu pierd banii de avans,dar nici nu ii pot taia gatul proprietarului ca a cheltuit banii si trebuie sa astept pana ii strange...Am aplicat la o alta banca...Sper sa fie cu noroc de data aceasta si sa caste bine ochii..Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Partaj apartament "prima casa" scarlat_ramona scarlat_ramona Buna seara, Va rog sa ma ajutati cu un sfat. Eu si sotul meu ne am decis sa divortam. Detinem impreuna un apt achizitionat anul trecut prin programul Prima ... (vezi toată discuția)
Credit prima casa sau a doua casa danieldima66 danieldima66 Buna ziua, am cumparat acum 5 ani un apartament cu sotia prin programul prima casa. Intre timp a aparut divortul si voi face partajul la banca in favoarea ei ... (vezi toată discuția)
Vanzare apartament cumparat prin prima casa Daniela_83 Daniela_83 Buna ziua tuturor, Am cumparat in ianuarie 2011 un apartament prin programul Prima Casa. Pentru ca eu si prietenul meu nu eram casatoriti, el nu a putut fi ... (vezi toată discuția)