avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1034 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Rezidenta cetatean italian in Romania
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Rezidenta cetatean italian in Romania

Buna ziua !

1.Va rog sa-mi spuneti carei institutii trebuie sa i se adreseze un cetatean italian pentru a putea obtine rezidenta in Romania si cum ar trebui sa procedeze .
2.Daca un cetatean italian are permisul auto suspendat in Italia poate obtine permis auto in Romania ?

Va multumesc pentru raspuns .
Cel mai recent răspuns: cyan , moderator 13:06, 20 August 2013
1. Gasiti informatii aici
[ link extern ]
2. Daca are permisul suspendat in Italia nu poate obtine alt permis de conducere in Romania.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Permis de conducere strain - preschimbare - CatalinF CatalinF Buna, Am dobandit permisul de conducere in Italia in perioada in care locuiam acolo, acum vreau sa il preschimb in unul Romanesc, doar ca de vreo 3 luni ... (vezi toată discuția)
Permis auto obtinut in italia valabil in romania si invers silviu3marian silviu3marian Buna ziua.:help:Numele meu este Silviu si am si eu o intrebare.Daca fac scoala de soferi in Italia, si obtin categoria acolo,mi se elibereaza permis curat de ... (vezi toată discuția)
Permis obtinut in italia,retinut in romania si trimis in italia alinutza0110 alinutza0110 buna ziua as dori sa stiu un numar de telefon unde pot sa sun in italia a sa ma interesez de situatia mea cu pemisul, cei de la politie mi-au dat un nr de ... (vezi toată discuția)