se pot calcula majorari de intirziere la plata, la facturile de servici,i emise catre un agent economic cu data de emitere dupa data deschiderii procedurii de faliment.....respectivul a mai avut nevoie de utilitati care s-au facturat pentru acelasi beneficiar? de ex. data intrarii in faliment 01/01/2007 cu facturi pentru perioada de consum anterioara din mart 2006 pina in dec2006 fara a se mai calcula majorari ulterioare datei de 01/01/2007 si facturi perioada ian2007-sept 2007 la care ........??????se calculeaza sau nu majorari?????
Dumneavoastra v-ati inscris la masa credala? Vi s-a notificat deschiderea procedurii? Daca nu, puteti solicita penalizari pana la data introducerii cererii de creanta
noi furnizorii de utilitati ,da ne-am inscris cu facturile emise pina in dec.2006 si am fost acceptati cu sumele inscrise....va rugam sa imi explicati ce se intimpla cu urmatoarele????
Pentru facturile emise ulterior declansarii procedurii, trebuie sa formulati o alta declaratie de creanta impotriva averii debtoarei-in faliment, iar sumele va vor fi achitate cu prioritate in temeiul art. 123 pct. 3, "cheltuieli de procedura", la fiecare 3 luni conform art. 122 din legea nr. 85/2006. Banuiesc ca lichidatorul, cu aprobarea adunarii creditorilor/comitetului creditorilor au hotarat mentinerea contractulu de furnizare servicii. Pentru facturile emise anterior declansarii procedurii, rangul de prioritate in vederea achitarii este cel prevazut de art. 123 pct. 7 din legea nr. 85//2006.