avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 821 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit - retinere rata din cont
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit - retinere rata din cont

daca am credit la o banca si salariul il iau la acceasi banca doar ca pe conturi diferite poate sa imi opreasca rata de pe cel de salar daca nu platesc o rata?sau trebuie sa faca poprire pe salar la firma?
Cel mai recent răspuns: Alinne , utilizator 18:56, 20 August 2013
damianramona a scris:

dar la banca acum nu se poate face ceva pt ca suntem 3 persoane ? cind a scos creditul era divortat a trebuit sa duca sentinta de divort

Nu știu dacă ar fi o soluție, dar ar putea merge sau să mergeți împreună la banca unde are domnul creditul și să solicite o refinanțare sau o reeșalonare de plată sau, dacă nu se poate mergeți la altă/alte bancă și cereți o refinanțare a creditului. Sunt multe bănci care fac refinanțări de credite la dobânzi mult mai mici. Dacă aveți și dvs serviciu se vor cumula veniturile și aveți șanse mai mari. Nu faceți prostia să nu plătiți ratele că va fi mult mai rău.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Se poate pune poprire pe cardul de credit? ami20021968 ami20021968 Din documentarile facute pana acum, in ceea ce priveste poprirea pe salariu, am constatat ca abuziv( de catre banca si executorul judecatoresc) se pot bloca ... (vezi toată discuția)
Cum pot opri o poprire instituita unui contract de credit? adriane1 adriane1 Buna ziua, Am urmatoarea problema: mi-a fost instituita o poprire pe toate conturile din banci inclusiv pe contul unui card de credit ceea ce face ... (vezi toată discuția)
Credit bancar- imposibilitate plata bursy_bmf bursy_bmf Buna ziua. Ma puteti ajuta cu un raspuns? Sotia mea are un credit contractat la o banca in valoare de vreoa 60000. Am platit la la el vreo 3 ani. Rata lunara ... (vezi toată discuția)