avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 599 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Cedare de actiuni SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Cedare de actiuni SRL

am si eu o intrebare.suntem 3 actionari in firma,prin comun acord am fost prin notariat si cele 2 pers mi-ai cedat mie actiunile.nu am fost la registrul comertului sa fac schimbarea.....pentru ca unul din ei nu mai vrea sa semneze(nu vrea sa mai cedeze).nu stiu cum ar trebui sa procedez.ma puteti ajuta?
Cel mai recent răspuns: giovi_mik , utilizator 14:47, 21 August 2013
Trebuie sa stim exact ce act ati intocmit la notar. Daca s-a intocmit o hotarare prin care ceilalti asociati v-au cesionat partile sociale nu mai aveti nevoie de alt accept. Puteti depune dvs. hotararea la registru comertului alaturi de un act constitutiv actualizat pe care trebuie sa-l semnati in calitate de unic asociat.
da.e act de cesionare.....dar am inteles ca la registrul comertului trebuie sa fie toti asociatii ca sa semneze......si unul din ei nu mai vrea sa cesioneze partea lui.....cum procedez?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Iesire asociat mihayella mihayella Din cei 4 actionari ai unei soc comerciale unul doreste sa iasa. Nu avem datorii la stat,iar firma este infiintata din luna decembrie anul trecut. As dori sa ... (vezi toată discuția)
Cesiune parti sociale - formalitati nico44 nico44 Este un SRL cu 2 actionari pers. juridice. una isi cedeaza toate actiunile catre al 2 lea actionar. CARE sunt actele necesare pt. Registrul Comertului? (vezi toată discuția)
Renuntare la firma... bogdyban bogdyban Buna ziua, Sunt patronul unei firme, am calitatea de administrator si asociat unic si doresc sa cedez firma unui membru din familie dorind sa nu mai am nici ... (vezi toată discuția)