avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 245 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Partaj, intabulare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Partaj, intabulare

buna ziua .am si eu o problema .sint divortata si impreuna cu fostul sot am avut 5000 m patrati pamant.in timpul casatoriei am vandut 2000 m.au mai ramas 3000 .acum ne-am inteles sa facem un act de cedare partea lui sa -mi ramana mie,sotiei.dar la notar imi cere incheiere de intabulare .dar nu stiu de unde trebuie sa o iau .multumesc frumos
Cel mai recent răspuns: ContSters250994 , utilizator 18:15, 20 August 2013
Faceti un partaj la notar adica. Nu se poate face fara ca terenul sa fie cadastrat si intabulat. Aveti asa ceva? Daca nu luati legatura cu un cadastrist.
cand am vandut 2000 m in timpul casatoriei .am facut dezmembrarea la pamant imapratindu-l in 5 loturi .tot pamantu are cadastru si intabulare .dar notarul a cerut incheiere deintabulare .dar nu stiu dupa care.ca la dosar am incheie de intabulare de la inceput de cand am pamantul,ca atunci cand am vandut cele 2 loturi am avut incheiere de intabulare
sincer nu stiu daca trebuie sa fac intabulare pe cei 3000 m ramasi .
inseamna ca aveti si pt cei 3000 de mp ramasi. Uitati va in actul de dezmembrare si cereti un extras de informare CF.
in actul de dezmembrare scrie ca urmeaza a fi intabulat la ancpi.trebuie sa ma duc la notariatl unde am facut vanzarea?

Alte discuții în legătură

Cadastru parțial? Mira1925 Mira1925 Pot sa fac un cadastru numai pentru o porțiune (1/3) de pamant alocat mie de un Act de Proprietate cand ceilalți beneficiari (la 2/3 de pamant) nu au toate ... (vezi toată discuția)
Lotizare in vederea vanzarii am un teren de 1000 m.p.(intabulat0 si vreau sa vand doar 700 ce fac ? 1. merg cu cadastristul pe teren si fac 2 schite: pe 700 si pe 300. 2. merg la ... (vezi toată discuția)
Este legala masurarea unui teren fara proprietari prezenti ? Eumia Eumia Este legala masurarea de catre cadastristi de la o firma de cadastru a unui teren cu imobil pentru intocmirea schitei cu propunerea de dezmembrare fara ca ... (vezi toată discuția)