avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 500 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Culmea tupeului
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Culmea tupeului

Dupa mai bine de 3 luni de cand am reusit sa intru in posesia documenteleor pentru verificare in calitate de cenzor ales, am descoperit preintre multe altele prezentate in postarile mele mai vechi, ca fostul presedinte nu si-a achitat cotele la fondul de reparatii de pe la jumatatea anului 2011 La intrebarea fireasca dece dl X nu apare cu restante si penalizari administratorul spune ca nu-si putea penaliza seful :(, .
Acum vazand ca se strica treaba fostul presedinte care intre timp a predat functia documentele stampila, existand un proces verbal in acest sens semnat si de alti 2 martori, ba chiar a participat si la sedinta de comitet unde a semnat in calitate de membru demiterea administratorului a organizat AD HOC aproape o Adunare Generala in care a mobilizat 23 de membrii din 40 s-a ales din nou presedinte
Problema pe care incerc sa o rezolv acum este cine se afla la conducere ?:-/
Organizarea ultimei AG s-a facut fara a respecta legea, adica a fost convocata prin anunt afisat la afisier cu doar 5 zile inanite de desfasurare, pe anuntul de convocare a semnat ca presedinte, a intitulat AG Reconvocata desi AG precedenta a avut loc cu aproximativ 3 luni inainte, A deschis AG Reconvocata cum spune el ca presedinte iar toata acest circ a fost consemnat pe niste foi volante ca documentele, respectiv Registrul AG fusese predat,
Pe de alta parte noi am parcurs toate etapele schimbarii lor din functie conform legii, urmand procedura legala pas cu pas indrumati de la primaria de sector la care am facut apel
Desi I-am explicat l-am rugat sa mergem la un mediator ceva refuza acest lucru Ce pot face mai departe ca perspectiva de a-l actiona in instanta nu-mi surade ca necesita timp si ar afecta mersul normal al asociatiei.
Ultima modificare: Marți, 20 August 2013
dalv, utilizator
Cel mai recent răspuns: dalv , utilizator 16:11, 25 August 2013
Dar presedintele pe care l-ati ales acum cateva luni ce face, ce atitudine are? La aceasta adunare generala de realegere a fostului presedinte ati participat si dumneavoastra personal impreuna cu presedintele ales acum cateva luni?

nu a participat nimeni din cei nou alesi intrucat impreuna cu fostul presedinte hotarasem ca nu se mai tine mai ales sub denumirea de REconvocata
Cu presedintele nou ales am mers la Politie unde am semnalat ce s-a intamplat Deocamdata nu am un raspuns oficial de la Politie dar ne-a recomandat o noua legere generala
Acum problemele deja se complica mai mult intrucat am anuntat atat administratorul cat si loctarii sa nu mai incaseze respectiv sa nu mai plateasca decat noului administrator vechea conducere a afisat inca 2 liste de plata intocmite tot de ei fara stampila nimic iar cei ce n-au platit sunt restantieri.
Mie personal nu a vrut sa-mi incaseze intretinerea decat daca platesc niste penalizari puse in mod abuziv Am dovada ca fostul presedinte are datorii din 2011 neachitate Ei taie si spanzura si hotarasc ce si cum
Daca vre-un avocat citeste si este interesat sa ne reprezinte rog sa ma comtacteze

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adunarea generala reconvocata tomasso tomasso Tabelul convocator este obligatoriu la Ad. gen. reconvocata, chiar daca a fost afisata convocarea si exista tabelul de prezenta ? Ce primeaza tabelul ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara a proprietarilor tomasso tomasso La adunarea gen. extraordinara a propriet. convocata potrivit art.!4(3) din HG 1588/2007( de cel putin 20% din membrii propriet). avand ca obiect alegerea ... (vezi toată discuția)
Adunare generala extraordinara i_andreea2005 i_andreea2005 Buna ziua. Am cateva nelamuriri legate de adunarea generala extraordinara asociatiei de locatari si as dori sa ma ajutati : Astazi a avut loc Adunarea ... (vezi toată discuția)