avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 688 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... Accesare fonduri agricultura
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

Accesare fonduri agricultura

Buna ziua,
Poate sa-mi spuna cineva unde ar trebui sa ma adresez pentru a accesa fonduri europene (pentru agricultura)? Care ar fi primul pas?
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 13:47, 21 August 2013
Pentru accesarea fonduri europene pentru agricultura in primul rand trebuie sa stiti ce doriti sa faceti, trebuie sa aveti teren/animale. Mai apoi trebuie sa va informati daca exista linii de finantare pentru ceea ce doriti dvs.
In masura in care doriti un raspuns competent este absolut necesar sa oferiti detalii.
Va asteptam

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fonduri europene ovidiuVel ovidiuVel buna seara.am si eu o intrebare daca ma puteti ajuta.as vrea sa fac un dosar pentru fonduri europene si sa imi incep propria afacere.pot face asta daca nu am ... (vezi toată discuția)
Fonduri nerambursabile crestere albine kta87 kta87 Buna, as vrea sa accesez fonduri Europene pentru cresterea albinelor si productie de miere. CE fac cum incep? Trebuie sa infiintez un PFA sau un I.I. mentionez ... (vezi toată discuția)
Patiserie - gelaterie Ramona2014 Ramona2014 Buna ziua! Intentionez sa revin in tara si sa deschid o patiserie - gelaterie, cu laborator; As dori sa stiu care sunt pasii pentru a obtine fonduri europene, ... (vezi toată discuția)