Sunt divortat din aprilie 2007 , tot de atunci am si fetita in costodia mea prin hotarare judecatoreasca definitiva si irevocabila. In prezent fetita are aproape 10 ani . Am investit masiv in educatia copilei. Fosta sotie imi da o pensie de 200 ron stabilita la aceea epoca in 2007 . Ea este salariata la Spitalul Universitar de Urgenta Bucuresti. Intre timp leafa i-a crescut mult . Nu m-am adresat instantelor pt marire pensie de sila si scarba deoarece lucrurile se misca greu. Mai nou a gasit o cale de nu a achita nici acei 200 ron. Solicita 6 luni la spital concediu fara plata , se angajaza la alt angajator pe leafa net superioara celei de la municipal si 6 luni nu da 1 ban copile. Anul trecut 2012 a plecat 6 luni la Sanador a lucrat pe 3000 ron
nu a achitat fetitei 1 ban. Dupa 6 luni a revenit im municipal si cand a luat primii bani ne a dat sms Sa va ia dracu ( adica pe mine si copil ) stati in banii mei 200 ron. Acum a plecat la Londra iar are 6 luni la municipal cfs . Probabil realizeaza venituri. Fetitei nu-i da un ban . Eu teoretic nu am nevoie de nimic avand venituri suficiente sa plimb fata sa o educ sa i pun bani deoparte. La sfarsitul lui august se fac 2 luni de neplata as depune plangere in baza 305 lit b si c . Ce sansa am sa rezolv ceva nestiindu-i adresa de la londra si eventualele venituri. Sau sa las justitia divina sa lucreze ? Ce ma sfatuiti?
să am bani suficienți pentru a-mi crește copila, eu aș uita-o pe mama ei. și nu-s deloc genul omului care întoarce și celălalt obraz. de ce-aș consuma atâta timp (prețios, că-i al meu și viața nu stă-n loc!) pe oameni care nu merită? de ce-aș da cu subsemnatul la poliție, când aș putea petrece timpul ăsta cu fetița? nu cred că există pedeapsă mai mare ca uitarea.
eu v-aș sfătui să nu vă înnegriți viața pentru 200 ron.
v-o spune careva care ar da orice să nu fi avut de-a face cu poliția, justiția și protecția copilului din țara noastră.