avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Alocatia fetitei mele
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Alocatia fetitei mele

Buna ziua,

Va rog am nevoie de o indrumare: M-am separat de tatal fetitei si mi-a oprit fetita.Dupa sarbatori urmeaza sa il actionez in Instanta pentru a imi recupera fetita!

Alocatia este pe numele meu fetita are 1 an si 6 luni! Vreau sa ii blochez accesul tatalui la cardul alocatiei pentru ca foloseste banii in alte scopuri, de a isi plati banca!

Vreau ca banii din Alocatie sa ramana in contul fetitei pina la 18 ani!

Am acest drept de decizie?

Multumesc!
Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 07:26, 22 Decembrie 2019
Puteti bloca cardul si in perioada cand e la tata ii puteti lua copilului akimente, lucruri de valoarea alocatiei si a 1/4 din leafa dvs .
Cand o sa fie copilul la dvs, puteti lasa banii e card sa ii strangeti pana la facultate, ii vor prinde bine.
Ultima modificare: Duminică, 22 Decembrie 2019
gi-jane2, moderator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Este legal?? IANCUALINA IANCUALINA Fostul concubin cu care am fetita in varsta de 6 ani acum.A facut demersurile de a lua alocatia in Germania unde lucreaza.Eu iau alocatie aici in Romania,nu am ... (vezi toată discuția)
Custodie unica giulya93 giulya93 buna seaara sunt in proces cu fostul concubin pentru custodia copilului de 3 ani.se poate sa obtin custodie unica sau comuna ?adica daca tatal este un betiv si ... (vezi toată discuția)
Alocatie penrtu copil gianinaursachi gianinaursachi buna ziua, sunt o mama divortiata cu o fetita di 10 ani, locuiesc in italia impreuna cu fetita de trei ani si 8 luni, unde lucrez fara contract de munca. ... (vezi toată discuția)