avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1457 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Mostenire pamant cu titlu de proprietate comun
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Mostenire pamant cu titlu de proprietate comun

Parintii mei au mostenit de la un unchi pamant din trei titluri de proprietate. Unchiul defunct avea titluri de proprietate in comun cu un frate. Fratele a murit inaintea unchiului, avand ceva mostenitori(un ginere si nepoti). Doar unchiul s/a ocupat de tot ce a insemnat mostenirea lor, titlurile in original fiind la parintii mei, mostenitori. Dupa decesul acestuia, parintii mei au facut succesiunea pentru 1/2 din suprafata de pamant din titlurile de mostenitor . Pamantul este in arenda la 3 societati, parintii mei platind la unul impozitul pe tot terenul dar luand venitul doar pe 1/2 din suprafata, la unul plateste impozit si ia banii pe1/2, la al treilea plateste si primeste pt toata suprafata. Nu cunosc daca mostenitorii fratelui unchiului sunt in viata, cum ii cheama, sau alte date. Situatia trebuie rezolvata intr/un fel. Cum am putea proceda pentru a intra si in posesia celeilate parti din titlurile de proprietate, de el beneficiind in acest moment arendasii. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ariadna1 , utilizator 19:49, 23 August 2013
Va rog, macar o parere!!!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Bunuri proprii - mostenitori sile2011 sile2011 buna ziua am si eu o problema matusa mea a decedat acum 24 de ani sotul iei a decedat acum 14 ani sotul iei a facut cerere in baza legii fondului funciar ... (vezi toată discuția)
Succesiune? Venetia Venetia Buna ziua, Va rog sa-mi dati un sfat cum sa procedez. Bunicii mei au murit (bunica in 1996 si bunicul in 2003).Au avut 2 copii din care baiatul nu a vrut sa ... (vezi toată discuția)
Speta succesiune User4567 User4567 Buna ziua! Avem urmatoarea speta: Sotul matusii mele este decedat din 2010. Parintii acestuia sunt decedati, el mai avand un singur frate care la randul sau ... (vezi toată discuția)