avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 694 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Acte concesiune locuri veci
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Acte concesiune locuri veci

Buna seara,am si eu o problema mama mea vitrega are contract de concesiune pe locurile de veci pe numele ei acum este bolnava are grad handicap grav sufera de Alzaimer in cazul decesului, tata sau noi putem prelua concesiunea locurilor de veci.Mentionez ca sunt casatoriti de 30ani.Astept un raspuns si multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 23:12, 20 August 2013
Modalitatea de concesionare locuri de inhumare este distinct prevazutad e regulamentele de ordine interioara ale fiecarui cimitir
De regula,administratia cimitirelor,permite incheierea de contracte noi de concesiune-in cazul decesului titulerului de contract ,persoanelor care fac dovada cu documente legale ca sunt rude cu titularul contractului initial

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legislatia in cazul locurilor de veci miacon2 miacon2 ESTE LEGAL SA VINZI UN LOC CONCESIONAT NELIMITAT? (vezi toată discuția)
Loc de veci eremia eremia titularul locului de veci a decedat in 2010.sotia traieste.in aceasta situatie unul din copiii defunctului doreste sa devina titulara pe locul de veci.care ... (vezi toată discuția)
Loc de veci ghencea civil alexandru57 alexandru57 Am o mostenire inca nedezbatuta in urma mortii tatalui si a fratelui meu,care consta in doua locuri de veci in cimitirul ghencea civil.trebuie sa ma prezint ... (vezi toată discuția)