avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 966 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Metoda Accidentul
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Metoda Accidentul

nu inteleg cum nu pot sa fie prinsi escrocii care fac inselatorii cu metoda accidentul.....dupa contul bancar e usor de prins..sau dupa ce primesc banii desfiinteaza contul?
si eu am facut smecherii dar am recunoscut intotdeauna,dupa nr de cont m au gasit
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 12:32, 21 August 2013
Probabil ca infiinteaza contul pe numele altor persoane "nevinovate", actioneaza, dupa care trimit persoana sa ridice banii, dupa care se fac nevazuti in hatisul urban al marilor noastre orase. Prinde orbu scoate-i ochii. Pana la urma politia ii depisteaza, dar asta nu se intampla instant.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
trandafir2, moderator
Sunt prinsi si nu este foarte complicat.
Persoana care primeste banii este prinsa si indica mai departe o alta persoana.
Se intercepteaza si convorbirile teleconice.

Este o metoda care a afectat si increderea in avocati deoarece escrocii se tem si sa nu se ,,arda" intre ei.
Cine nu are avocat practic nici nu stie cum sa isi angajeze avocat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Am fost abordat pe internet sa investesc ... RobertNorocea RobertNorocea Deci vreau sa va spun ca am fost abordat pe internet sa investesc intr un plan de investitii crypto si am investit ulterior indrumandu ma 2 persoane dar ... (vezi toată discuția)
Tentativa de inselaciune prin telefon Crusader2010 Crusader2010 Buna ziua. As avea 2 probleme cu care doresc sa va cer ajutorul, ele fiind asemanatoare. Practic as dori sa stiu ce masuri legale exista impotriva unor astfel ... (vezi toată discuția)
Inselaciune si naivitate pavio pavio Buna ziua, In decembrie 2009 o colega de servici de-a sotului, i-a propus acestuia sa faca un imprumut de 5000 lei la CAR pe numele lui, sub motivul ca ea ... (vezi toată discuția)