Da ,am avut contractul in fata,nu l-am citit,am vazut decat prima pagina unde eram trecuti noi(eu si sotia) ca garant si fidejusor,am cerut lamuriri,au s-a spus incontinuu pentru ca fac prin ei din cauza asta,dar nu e nici o problema,ca eu sunt garantul creditului pe care noi(eu si sotia) l-am contractat si sotia fidejusorul meu,adica garanteaza creditul nostru,cert e ca ne-a convins, am semnat crezand ca fac ce trebuie.V-am spus ca eram foarte suparati,din cauza situatiei in care eram atunci.Abia dupa ceva timp,dupa ce ne-am rezolvat problemele si ne-am mai linistit avand o suspiciune in suflet,m-am uitat sa vad ce inseamna fidejusiune,dar era prea tarziu.Problema e ca nici macar nu stiu cum se numeste societatea,nu am nici un act care sa dovedeasca ca am semnat asa ceva,iar ei nu recunosc ca as fi semnat asa ceva.Deocamdata nu a venit nici-o instiintare,nu exista dosar de executare silita dar,va dati seama ca oricand ma pot astepta la asa ceva,cine stie pentru ce suma.Am donat casa copiilor pentru ca noi am cumparat alta casa pentru care am facut creditul de care va spun,nu neaparat de frica executarii pentru ca deocamdata nu exista asa ceva.Va rog din suflet sa imi spuneti daca se mai poate face ceva,in conditiile in care nu exista dosar de executare silita. Problema e ca nu pot face plangere penala impotriva celei care m-a inselat si sa cer anularea contractului pentru ca eu nu am acel contract.Va multumesc
Poate ca acel contract nu exista...
Daca va aparea, faceti plangere penala si cereti anularea contractului pentru eroare, viciu de consimtamant.
Daca ati semnat doar contractul de garantie nu si cel de credit, aveti sanse sa il anulati.