avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1012 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Termen declarare punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Termen declarare punct de lucru

Buna ziua,

Amenajez un punct de lucru si am un contract de inchiriere intre 2 pers juridice datat 1 august. Saptamana viitoare depun actele sa il inregistrez la ONRC. Dupa ce ies actele de la ONRC am inteles ca trebuie sa-l inregistrez la ANAF
Cele 30 de zile in care trebuie sa-l declar la ANAF de cand curg ? de la data contractului de inchiriere sau de la data cand este inregistrat la ONRC ??
Mentionez ca la adresa respectiva nu se desfasoara inca nici o activitate, am doar muncitori care il amenajeaza.

Multumesc
Cel mai recent răspuns: Alexandru Arsu , Contabil 14:56, 21 August 2013
Buna ziua,
30 de zile de la data inregistrarii la ONRC.
La ANAF trebuie sa mergeti cu cererea de inregistrare in 2 exemplare, copie a contractului de inchiriere, copie a certificatului constatator pentru punctul de lucru si imputernicire+copie CI(daca este cazul)

Nu uitati ca trebuie sa cumparati si un registru unic de control pentru punctul de lucru. Mergeti pregatita si cu o cerere pentru acesta si 31 de lei.
Ultima modificare: Miercuri, 21 August 2013
Alexandru Arsu, Contabil

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inchidere magazin MihaelaTop MihaelaTop Buna ziua Am o I.I NEPLATITOARE DE TVA.Am avut un magazin de haine SH pe care l-am inchis acum cateva luni;a functionat vreo 3 luni. Nu am depus la Fisc ... (vezi toată discuția)
Punct de lucru udangiu udangiu Pasii si documentele necesare deschiderii unui [b]punct de lucru (magazin alimentar)[/b][i] (vezi toată discuția)
Asociatiile si punctul de lucru alinaeliza alinaeliza Buna ziua,,, o asociatie de dezvoltare intercomunitara isi poate infiinta un punct de lucru? ce acte trebuiesc? din lege reiese ca nu doar sucursale sau ... (vezi toată discuția)