avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1129 soluții astăzi

Marți, 11 februarie, are loc evenimentul: Negocierea colectivă - Alegerea reprezentanților angajaților și provocările practice. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Incetarea contractului de munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Incetarea contractului de munca

Am primit o hartie prin care mi se acorda un preaviz de 20 de zile lucratoare , urmand ca la expirarea acestuia , contractul de munca sa inceteze in baza dispozitiilor art.65 alin.1 din Codul Muncii .
Ceea ce doresc eu sa stiu este daca beneficiez de indemnizatia de somaj la finele acestor zile de preaviz , tinand cont ca lucrez de 1 an si 9 luni in societate.
Cel mai recent răspuns: mitzuady , utilizator 13:53, 21 August 2013
In conditiile descrise de dvs veti beneficia de indemnizatia de somaj
Am inteles , multumesc !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preaviz ContSters88535 ContSters88535 am si eu o problema...am primit un preaviz de la locul de munca si,din cate am vazut pe forum, am inteles ca am dreptul sa lucrez doar 4 ore pe zi...vroiam sa ... (vezi toată discuția)
Desfacere contract de munca Klarat Klarat Buna ziua, Asi dori sa-mi spuneti daca in conditiile date mai jos pot beneficia de ajutor de somaj: \"Avand in vedere reducerea volumului de comenzi si ... (vezi toată discuția)
Somaj contract perioada determinata ginaenache ginaenache am un angajat care are contract pe perioada determinata si doresc sa il trimit in somaj inainte de data la care ar trebui sa inceteze de drept. se poate sa ... (vezi toată discuția)