avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 482 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Trebuie sa plec de acasa!
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Trebuie sa plec de acasa!

buna ziua ma numesc gabriela si am o problema de curand am facut 18 ani mi-am scos si noul buletin vreau sa plec de acasa e o situatie mai complicata anul acesta am de dat bacul si am nevoie d eliniste ceea ce nu gasesc aici in familie ! e destul de greu parca au innebunit ! vreau sa stiu daca plec acum de aici ( am unde sa stau) parintii imi pot face ceva? nu vreau sa ma trezesc cu politia cautandu-ma! astept raspunsurile voastre multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: ptar , utilizator 04:48, 24 August 2013
Legal, poti pleca pentru ca esti majora. Nu te poate nimeni forta sa ramai, insa ganditi bine daca e cea mai buna solutie pt dvs.

Gabriela, nu-i destul că ai unde sta. Trebuie să știi cu cine stai, pentru cât timp, ce ai de făcut ca să poți sta acolo. Cine te va întreține? Există o vorbă din bătrâni ... ai grijă să nu scapi de rău și să pici în mai rău. Nu tot ce lucește-i aur. O promisiune nu-i o garanție.
lara tot ce vreau e sa scap de aici !
Din moment ce esti majora poti sta unde vrei/poti. Atat ca ar fi bine sa-ti anunti parintii ca te-ai mutat, ca sa nu te dea disparuta si sa te caute cu Politia.
da de anuntat ii voi anunta ca am plecat dar nu si unde sa imi faca viata un cosmar si prin alte locuri va multumesc frumos pentru raspunsuri mi-ati fost de mare ajutor

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in februarie acum fac 16 ani iar iubitul meu face 21 ... Moldovan Roxana Moldovan Roxana Buna ziua,in februarie acum fac 16 ani iar iubitul meu face 21 ,parintii mei sunt de acrod cu relatia noastra ,insa vreau sa ma mut cu chirie.sau la parintii ... (vezi toată discuția)
Bună seara sunt o fata de 16 ani, părinții mei sunt despărțiți, ... Vasilescu nicoleta Vasilescu nicoleta Bună seara sunt o fata de 16 ani, părinții mei sunt despărțiți, iar eu stau la mama mea ea și a refăcut viata. Iar la varsta de 13 ani soțul ei s a ... (vezi toată discuția)
Schimbare de domiciliu Annimi Annimi Buna ziua, sunt eleva in clasa a 12-a si am peste 18 ani . M-am hotarat sa plec de acasa insa ai mei nu sunt de acord. lucrurile s-au schimbat deja ... sunt pe ... (vezi toată discuția)