avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 121 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna ziua, in februarie acum fac 16 ani iar iubitul ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna ziua, in februarie acum fac 16 ani iar iubitul meu face 21 ...

Buna ziua,in februarie acum fac 16 ani iar iubitul meu face 21 ,parintii mei sunt de acrod cu relatia noastra ,insa vreau sa ma mut cu chirie.sau la parintii lui,sa specific ca cu parintii lui ma inteleg mai bine,ai mei nici nu pot sa i numesc parintii,zisa "mama"ma batut imi lasa vanatai,certuri,discutii numai zic,ma injura toti ma fac sa ma simt prost de aceea vreau si.sa plec plus ca era sa fiu violata,abuzata de fostul meu unchi care acm e prieten bun cu frate miu ..si mi sa urat sa l vad mereu in.curte la mine.dupa ce era sa mi faca,cu toate astea ..daca plec zisi "parintii"ii pot face ceva daca anunta politia?sper sa intelegeti ceva,multumesc!

Alte discuții în legătură

Buna seara ,as vrea sa ma mut cu iubitul meu pentru ca nu ma ... moldovanroxana37 moldovanroxana37 Buna seara ,as vrea sa ma mut cu iubitul meu pentru ca nu ma mai înțeleg cu părinții și știu ca aceștia nu o sa se schimbe !Sunt certuri mereu iar eu nu ... (vezi toată discuția)
Trebuie sa plec de acasa! cercellucian cercellucian buna ziua ma numesc gabriela si am o problema de curand am facut 18 ani mi-am scos si noul buletin vreau sa plec de acasa e o situatie mai complicata anul ... (vezi toată discuția)
Am 16 ani si vreau sa plec cu iubitul meu! dixii dixii Buna ziua! Ma numesc Denisa si am varsta de 16 ani si relatiile mele cu parintii mei nu sunt in tocmai chiar cum ar trebui sa fie...certuri in fiecare zii iar ... (vezi toată discuția)