avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 745 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Buna seara ,as vrea sa ma mut cu iubitul meu pentru ca ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Buna seara ,as vrea sa ma mut cu iubitul meu pentru ca nu ma ...

Buna seara ,as vrea sa ma mut cu iubitul meu pentru ca nu ma mai înțeleg cu părinții și știu ca aceștia nu o sa se schimbe !Sunt certuri mereu iar eu nu ma mai simt bine in casa cu ei ,certuri si vorbe urate si înjurături sunt in fiecare zi,era sa fiu violată de fostul unchi asta ar fi si un motiv de ce vreau sa plec ca nu ma simt bine sa l văd aproape zilnic cu frate miu (nimeni nu știe faza cu el in afara de iubitul meu),bătută de zisa mama am fost de multe ori si vrând cateodata sa mor din cauza ei.Am 16 iar el 21 dacă plec cu el de buna voie ii poate face ceva lui?
Ultima modificare: Vineri, 2 Decembrie 2022
moldovanroxana37, utilizator

Alte discuții în legătură

Buna ziua, in februarie acum fac 16 ani iar iubitul meu face 21 ... Moldovan Roxana Moldovan Roxana Buna ziua,in februarie acum fac 16 ani iar iubitul meu face 21 ,parintii mei sunt de acrod cu relatia noastra ,insa vreau sa ma mut cu chirie.sau la parintii ... (vezi toată discuția)
Drepturile la 16 ani Queen10 Queen10 Buna ziua am 16 ani, iar iubitul meu 18 ani si suntem impreuna de 1 an si 3 luni. Tatăl meu biologic m-a parasit cand aveam numai 10 luni asa ca acuma am un ... (vezi toată discuția)
Probleme in familie la 16 ani utilizator_nou94 utilizator_nou94 Buna ziua, de curand am vorbit cu o persoana, o fata care are 16 ani.Aceasta are probleme in familie, gen parintii o cearta, o bat din orice motiv, uneori ... (vezi toată discuția)